Recenze na film : Pako mích snů

11. listopadu 2012 v 9:23 | Princess_Jenn_* |  Filmy
Dobré ráno.
-Už dlouho to nebylo téma : Recenze na film
Tak jsem dávám film - Pako mích snů
Viděli jste to někdo?
Ách, pokud ne, tak si to ihned stáhněte.!
-Je to moc krásný, jak se z namyšlený holky stane suprová- nenamyšlená holka.
Je strašně namyšlená, ale to je jen její přetvářka a Josh jí to dokázal, že taková není.


...
Příběh se zaměřuje na střední školu, kde jsou žáci rozděleni na skupiny- podle oblíbenosti.
Ale je tu jeden kluk. Je ve filmovém kroužku a potřebuje natočit dokument, ale je naprosté pako.

-Neví o čem by měl natáčet, ale pak ho napadne téma : Oblíbenost.
Zajde za Dylan jestli by do toho šla a ta stím bude souhlasit..
- Na škole je totiž neoblíbenější.A za každou cenu se chce stát královnou květin.
Člověk by si řekl, že je jedna z těch fiflenek, jenže to je ten zlom. Není taková, jak si oni všichni myslí.
...
U natáčení se i pohádají a ona furt bude tvrdit, že je to její film.
- Potom mu dává rozkazy, jak jí má natáčet z jakýho úhlu a všechno prostě.
Typická namyšlená, rozmazlená holka.
-Ke konci->..Josh je v soutěži a spustí ten dokument.
Dylan se příde kouknout...vidí jak se jí všichni smejí, jak byla namyšlená- co říkala.
Rozbrečí se a uteče...Josh jí zastaví...a to uvidíte sami.
...
Ale Dylan neviděla konec, který byl nejkrásnější..
Jak mluvila o mámě..a některé diváky to rozbrečelo.
...
A na tom plese, to je krásné! ♥
_____________

Moment..nebudu tady psát celej film...koukněte se sami !
Moc si to nepamatuju, tak se nedivte, že to mám možná blbě napsaný.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 coco coco | Web | 11. listopadu 2012 v 10:01 | Reagovat

Vypadá to zajímavě :))  Ale stahovat si ho nebudu, protože při posledním čištění počítače mi to kvůli stahování našlo 67 trojských koní! :D Ale stejně nevěřím že namyšlený holky můžou být i hodné :D

2 Aný Aný | Web | 11. listopadu 2012 v 10:08 | Reagovat

To si asi stáhnu,vypadá to dobře;)

3 Zaymy Maliková Zaymy Maliková | Web | 11. listopadu 2012 v 10:08 | Reagovat

Je to moc hezký! :)) Hej vole bylo to možná trochu šiblí, no áno té úče mega šibe. No prostě asi sem tu slohovku pohnojila, ale mě to přišlo fajné

4 Westley~ Westley~ | Web | 11. listopadu 2012 v 10:44 | Reagovat

To téma bylo Popularita,ale nevadí :D A Pakoko mých snů je ve slově "mých" tvrdý Y. Ale jinak super recenze :)

5 IvanQa-Ejessica IvanQa-Ejessica | Web | 11. listopadu 2012 v 10:47 | Reagovat

Ten film znám je dokonalý a jeden z mých oblíbených :D!nejvíc na začátku ty si tučnák né tučnák ale tuňák :D :D :D

6 pipiterka pipiterka | E-mail | Web | 11. listopadu 2012 v 10:53 | Reagovat

Viděla jsem,pěkné,líbil se mi :)

7 Zaymy Zaymy | Web | 11. listopadu 2012 v 12:03 | Reagovat

:)) Díky moc!

8 Emily Emily | Web | 11. listopadu 2012 v 12:57 | Reagovat

Já si to chtěla jednou stáhnout, ale vždycky na to zapomenu :D Ale tak ted' stahuju filmy, tak si stáhnu i tenhle :D :)

9 Ronnie Ronnie | Web | 11. listopadu 2012 v 14:02 | Reagovat

boží film! viděla jsem ho asi 3x, a pořád mě to neomrzelo :DD :))

Máš ráda módu? Na blogu pořádám SONO - soutěž o nejlepší outfit. Jde o to, že v každém kole zadám téma a soutěžící na to téma vytvoří outfit - na looklet nebo polyvore. Pokud máš zájem, můžeš se přihlásti zde: http://nayarivera-daily.blog.cz/1211/sono-info-prihlaska ;)
nemohla jsem najít reklamy, tak promiň, že to píšu sem :) ;)

10 Westley~ Westley~ | Web | 11. listopadu 2012 v 15:35 | Reagovat

jo já vím....já to musela napsat :D Jinak ten film miluju :)

11 Lia Lia | Web | 11. listopadu 2012 v 18:19 | Reagovat

Možná si ho stáhnu :-)

12 Emily Emily | Web | 11. listopadu 2012 v 19:08 | Reagovat

už jsem si to stáhla a podívám se asi až zítra :D :/
+ no já taky německy umím, ale né tak dobře jak bych chtěla :D :D

13 L^^ L^^ | Web | 11. listopadu 2012 v 22:50 | Reagovat

Už to mám stáhlý tak teď už jenom to shlídnout:DD

14 coco coco | Web | 12. listopadu 2012 v 14:39 | Reagovat

Máš ohodnocený blog! :)) Snad se líbí.

15 LuCa.. LuCa.. | Web | 12. listopadu 2012 v 17:57 | Reagovat

já jsem ten film viděla a líbil se mi, ale je to prostě typická Disnyovka :)

16 Alyssa Alyssa | Web | 12. listopadu 2012 v 21:14 | Reagovat

Super!Jdu to stáhnout :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama